Thursday, September 20, 2012

tin sardin :)

dah dekat dua minggu kena pindah ofis masuk ke dalam bangunan hospital. sebelum ni kat corporate office diluar bangunan hospital.
yang tak bestnya kalau dulu satu floor utk satu department. sekarang satu bilik kecik untuk satu department. sudahnya, macam duduk dalam tin sardin lah. budak - budak "nakal" dekat sini pun asyik lah bertanya "macam mana? best duduk dalam tin sardin?"
chaiiittttt.....tumbuk kang baru tau! hahaha

dan i akan jawab, bukan setakat sardin, segala jenis ikan dan sotong ada dalam sana! :))

here's the view. sila komen :P





nasib semua orang takde. boleh i snap gambar.

sekian. :)

1 comment:

Munirah Madzlan said...

wahhh...packnyer...
*tetiba rase bersyukur ngan keadaan opis sndiri...